Søndag, 28 maj 2017

Markedsdag 31. august

Der var Markedsdag i Forsamlingshuset den 31. august. Der var gode køb at gøre - og frem for alt var der en fantastisk glad og god stemning.

Der var 8 "boder" med meget forskellige ting - lige fra nye, flotte produkter til antikt og gammelt. Der var virkelig kup at gøre.

Visse produkter var der direkte kamp om. forsamlingshuset solgte ud af bl.a. klapstole og andre ting, som var attraktive. David Hansen hjalp formanden med flere af handlerne - og handelstalentet fornægtede sig ikke. De smagfulde grønne Arla-kasser til montering på Puch Maxi gik som varmt brød.

Og da der så kom en friturekoger frem i fri handel, var David ikke sen til at se mulighederne for at gøre en god handel. David købte den af forsamlingshuset, men solgte den hurtigt videre til denne hjemmesides journalist. Han var lykkelig for købet - en livsdrøm, der gik i opfyldelse. Han bar den stolt hen og stillede den bag hustruens bod med strenge ordrer om ikke at sælge den videre - lykken var jo gjort og mangt et fedtfyldigt måltid var dukket op fra drømmene, som nu kunne blive til virkelighed. Men ak, hustruen var ikke begejstret og narrede en mand - Søren - og hans 2 medbragte drenge - og betalte dem penge for at tage friturekogeren med hjem. Sørens hustru havde været på Markedsdag en halv time tidligere og proklameret, at "Hvis Søren nogensinde kom hjem med sådan en ækel friturekoger, så.......!!!" Han kom hjem med sådan en - og vi har faktisk ikke set ham siden! Men vi håber at de blomster,han gav hende tidligere på dagen - og det faktum at drengene fik hver 20 kr. for at tage friturekogeren kunne formidle hende - og få hende til at behandle den stakkels mand mere nådigt.

Denne hjemmesides journalist fik således IKKE en friturekoger, men endte med at betale 55 kr. for ikke at få den!? Men drømmen om hjemmelavet, fedtdryppende frituremad lever videre! Lidt ægteskabelig hævn lykkedes dog, idet han fik sneget en af de flotte Arla-kasser med hjem. Hævnen er sød - og grøn.

Der blev serveret fremragende pølser - både store grillpølser og frankfurtere. Der var en god stemning, og ikke mindst "slyngelbordet" havde en tendens til at holde på folk. Denne hjemmesides journalist havde således tænkt sig at hjælpe familien med at opstille boden, sidde og drikke en kop kaffe en halv times tid - og derefter gå hjem. Han kom kl. 9.30 - og gik hjem efter kl. 17!

Det var endnu en god dag arrangereret af Forsamlingshusets dygtige bestyrelse;-)