ET BEDRE LIV

Livet i en landsby er et liv med nærhed, hjælpsomhed og frihed til selv at sætte tempoet. Med 4 generationer i byen, så er det et ideelt sted at etablere sin familie.
Læs Mere

ET BEDRE HJEM

I landsbyen Støvring tæt ved skov, fjord og Danmarks 7. største by kan man få meget hus for pengene - og dermed bevare friheden i sin økonomi.
Læs mere

EN BEDRE FREMTID

Efter storbyernes storhedstid kommer nu landsbyernes renæssance, hvor nærhed, bæredygtighed og en ustresset tilværelse er i fokus.
Læs mere

Støvring Forsamlingshus

Støvring <strong>Forsamlingshus</strong>

Støvring Forsamlingshus

Støvring Forsamlingshus er den perfekte ramme for familielivets større sammenkomster og landsbyens fællesaktiviteter.

View Details

Støvring Kirke

Støvring <strong>Kirke</strong>

Støvring Kirke

Støvring Kirke er en smuk og idyllisk 1200-tals kirke på toppen af bakken. En storslået ramme om højtiderne i landsbyen.

View Details

FACTS OM STØVRING SE ALLE 

10 km

AFSTAND TIL RANDERS C

200

INDBYGGERE

3 km

AFSTAND TIL KORSHØJSKOLEN & MELLERUP FRISKOLE

50-74 m.o.h.

LANDSBYENS BELIGGENHED I HØJDEN

BLIV MEDLEM AF STØVRING BORGERFORENING OG FORSAMLINGSHUS

Støvring Borgerforening og Forsamlingsshus er sammen med Støvring Vandværk de to organisationer, der repræsenterer landsbyens borgere over for Randers Kommune, myndigheder og fonde. Vi gennemfører en række aktiviteter i løbet af året og påtager os et medansvar for landbyens udvikling

 

 

Bliv medlem af Støvring Borgerforening og Forsamlingshus

Kommende aktiviteter

No events

STØVRINGGAARD KLOSTER SE ALLE 

FRA JOMFRUKLOSTER - til idyllisk refugium

Langt ude på landet ved fjord og skov ligger det gamle Støvringgaard Kloster. Indtil langt op i 1700-tallet var det hovedsæde for den adelsfamilie, der styrede Støvring Herred, som rakte vidt omkring. Fra 1735 blev slottet til et nonnekloster, da magten blev mere og mere centreret i København. 

Selve Klosteret er i dag et refugium for "Livsnydere, der værdsætter natur og historiske omgivelser. På klosterets jorde er der skovbrug, aktivt landbrug og Randers Fjord Golfklub.

Om Støvring ved Randers

Støvring ved Randers Fjord er en af Danmarks højst beliggende landsbyer. Med næsten 200 indbyggere kan der stadig findes spor af Støvring Herreds fortid med 1200-tals kirke, herregård fra 1300-tallet og jomfru-kloster siden 1735.

 DEL OS

Vores beliggenhed